Ocak 22, 2012

cumartesi

bu cumartesi akşamı da geçen hafta ki gibi oldu. ben yine oturmuşum masanın başına, derse kaptırmışım kendimi, yine her yan bembeyaz oluvermiş. yine evde bir bayram havası; benim bayramım:) bu kez poşetimi kaptım, kuzenimi ayarttım, çıktık yokuşun başına. fiyuuuu diye kaydık. bir sürü hem de. 

acayip memleket anakara, daha dün canımı çok sıkmıştı, gitmek istemiştim; gidemeyeceğimi bile bile. bugün yine beni tavladı. önce meşrutiyet'i bir kez daha sevdim, sonra konur'u, otobüste sevgilimle yanyana oturacak yer bulduğumuz için sıhhıye'ye borçlandım. 

imge kitabevi de iyi ki var bu arada. yine kitap aldık. ileride kocaman bir kütüphanemiz olacak evimizde. 

dünyaya çok kızdığım anlarda kar yağan anakara'da yürürsem eğer iyi olabileceğime karar verdim. sorun değil, yürürken kestane şekeri de yerim. biraz da müzik dinlerim. ağzımdan buhar çıkarken soğuktan, ağlayabilirim ama dünyaya kafa tutabilirim sanırım.

gökyüzü gibi olsan ya hayat, bir cumartesi akşamı hayallerimi getirsene.

7 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Ders çalışmak iyidir, kar yağmıyor ki şu İstanbul'a :(

Uyursam Uyandırın dedi ki...

Sende beni tavlıyorsun bloguna yazışında:) İstanbul için düşünüyorum bende aynı şeyleri, git diyorum buradan sonra kandırıyor beni.. Poşetle kaymayı özledim bende, sevgilimle yürümeyi, çocukluğumu.. büyümek zor iş anacım:)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

bolat'a,
istanbul kar yağışlı gösteriyor kaç gündür, ben de imreniyorum, hem deniz kokusu hem de kar telaşeşi var ne güzel diye.

uyursam uyandırın'a,
ben büyümeyi hiç içime sindiremeyenlerdenim. sınırlamalarla dolu bir yer gibi sanki büyümek. ne kar var ne deniz ne de yağmur. cıık. biz büyümeyelim:) atla gel anakara'ya, bir poşet daha ayarlarım ben, yokuştan aşağı bir kaptırırız, oooh, mis :)

Uyursam Uyandırın dedi ki...

Böyle güzel davet görmedimm :) Geleceğim kesinlikle geleceğim, en uygun zamanda yine karlı bir günde:) ceplerimde birazcık sıcaklıla :)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

biraz deniz kokusu da koyuver cebine.;)

PrensesFiona dedi ki...

yine yeniden iyi olman ne güzel :) senin adına sevindim, her zaman daim olsun bu ruh halin...

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

ruh halini bir türlü kontrol altına alamıyorum ama iyi gibiyim bu ara :) az tadını çıkarmak lazım.