Ağustos 01, 2012

behzat ç. dizi ve film müzikleri

lisedeydik. gençtik. birer anakaralı olarak tee o vakitlerden bilirdik pilli bebek diye bir grubun olduğunu. onların "siyah beyazı"yla büyüdük. sonra "berrak" ı söyledik bağır çağır içimizden. yeşil ipodumun içine "uyandırmadan" albümlerini eklemiştim, ilk iş. tüm şarkılarını ezbere bilirken, 2007 yılında ben artık üniversiteliyim, diğer albümleri "olsun" geldi.  halen yeşil ipodum vardı ve ikinci albümde hemen oracıkta aldı yerini. yine tüm şarkılar ezberlendi. zaten bir adam "hayaller içinde gün görmeye bak" derken ve yine aynı adam, cem kısmet, "ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıya yürüyorsun" diye seslenirken benim tek tük cigara içmem olağan dışı olmamalı idi.
(demezsem olmaz, pilli bebek, anakara'dır.)


şimdilerde yeni bir albüm çıkarmışlar. sanırım bir kaç hafta oldu. behzat amirim oradan oraya koştururken arkadan usulca çalan şarkılardan oluşuyor albüm. geçen sene gösterimde olan " behzat ç. seni kalbime gömdüm" filminin müzikleri de dahil.
dinleyin la !
:)

6 yorum:

PrensesFiona dedi ki...

ben bugüne kadar hep ''pilli bebek''i yarım yamalak dinledim ama sen madem böyle demişsin, o zaman albümleri bulup dinlemek farz oldu :)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

ilk albümden başla dinlemeye. sırayla. seversin eminim :) beraber söyleriz hem belki şarkıları bağır çağır ehe :)

rapsodistanbul dedi ki...

behzat ç. ' ye kadar grup hakkında pek bir bilgim yoktu açıkçası ama eylül akşamıyla beni benden aldı sonuç olarak bağımlısı oldum çıktım :) eski albümlere bende bir göz atayım :)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

itiraf edeyim çok insanın bilmesini istemezdim ben pilli bebeki:) kıskanırdım, hani olur ya şarkılar hep benim olsun istersin. meşhur olunca eyvah! demedim değil hani, ama behzat ç. sevenlerin bilmesi, pilli bebeği de sevmesi şahane bir şey. o yüzden gönlüm rahat :)
diğer albümlerine mutlaka bakasın. dinleyesin.
sağlıcakla kalasın rapsodistanbul ;)

safransarı dedi ki...

Ahh ah uzun geceler boyunca..

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

safransarı,
bulamadım diyecek bir şey. derin bir ah da ben çektim..