Haziran 04, 2012

behzat ç.

daha ne denir ki. sen her şeyi söylemişsin be suna!

"sadece 5 dakika daha yaşamak istedim tüm öldürülen kadınlar gibi"


4 yorum:

rapsodistanbul dedi ki...

Ankaraya dair içimde hep yarım kalan birşeyler olacak sanırım. Bu akşam oturdum ve blogundaki tüm yazılarını okudum hepsinden ayrı bir keyif aldım. Şehrini bu derece tutkuyla sevmen ne kadar güzel. Üniversite yıllarımın Ankara'da olmasını istedim bende ama yine kendi şehrimden İstanbul'dan ayrılamadım kimbilir belki öğretmenliğimi Ankara'da yaparım bende. :)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

Anakara bana sevdiğim adamı getirdi. En büyük sebebidir bu şehri sevmemin. öte yandan güzel çocukluk anılarım. oynadığım oyunlar. bildiğim sokaklar. ama benim de yarım kalan bir şeyler var içimde, görmek istediğim tanımak istediğim başka sokaklar var. o yüzden sevdiceğimi alıp gidesim var. biraz özleyesim var anakarayı. ;)
ayrıca öğretmen mi olacaksın sen? ehe ben matematik öğretmenliğini bitirdim biliyor musun? meslektaşız :)

rapsodistanbul dedi ki...

Eğer sonunda kavuşacağını biliyorsan özlemek çok güzel :) Yazılarından anladım matematik öğretmeni olduğunu, sınıf öğretmenliği okuyorum bende 1. sınıf yeni bitti daha yolun başındayım sanırım :)

kahvenin seki makbuldür dedi ki...

öğretmenim, yeditepeli şehre iyi bakasın. kimbilir belki anakara'da öğretmen olduğunda buradaki çocuklara martıları anlatırsın onlarda sana bozkırı:)